Όταν χρειάστείτε μια σοβαρή εταιρία στον χώρο των ελαιοχρωματισμών, μη διστάσετε. Επικοινωνήστε με  TAKIS HADJICONSTANTI & YIOS LTD σ'ημερα.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • facebook

«Συστήνω ανεπιφύλακτα την εταιρία  ΤΑΚΗΣ Χατζηκωνσταντή & ΥΙΟΣ LTD. Όλα τα μέλη του προσωπικού είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, έχουν άριστες δεξιότητες και παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες. Δεν θα επέλεγα οποιοδήποτε άλλη Εταιρεία."

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη και απαίτησή σας, η ομάδα μας έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία να πραγματοποιήσει την επιθυμία σας. Γνωρίζουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε και εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα . Μας αρέσει να αφουγκραζόμαστε τους πελάτες μας ώστε το αποτέλεσμα να τους χαροποιεί.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ

Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Σας ενδιαφέρει να εργάζεται για εσάς η μεγαλύτερη επαγγελματική  εταιρεία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών; Εμείς προμηθεύουμε όλο τον εξοπλισμό και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση  κάθε τύπου εργασίας.
Είμαστε δεσμευμένοι για παροχή αξιόπιστων υπηρεσίων κατά τρόπο έγκαιρο και επαγγελματικό .

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Προσοχή στη Λεπτομέρεια

Πάρτε τα αποτελέσματα που σας αξίζει, με την ποιότητα των υπηρεσιών μας, σε πάρα πολύ προσιτές τιμές! Η έμπειρη ομάδα των  επαγγελματιών μας συμβάλει με την εμπειρία τους και την τεχνογνωσία τους σε κάθε εργασία. Αλλά αυτό που καθορίζει πραγματικά τις υπηρεσίες μας εκτός από τα υπόλοιπα είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια και δεκτικότητα στις μοναδικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ

Πάντα Προετοιμασμένοι

Μεγάλα δημόσια έργα εκτελούνται  γρήγορα και αποτελεσματικά από την εταιρία ΤΑΚΗΣ Χατζηκωνσταντή & ΥΙΟΣ LTD. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να αισθάνονται οι πελάτες μας σίγουροι και χωρίς άγχος, όταν πρόκειται για την υπηρεσία που παρέχουμε. Το αφοσιωμένο προσωπικό μας επενδύει το χρόνο και την ενέργεια που χρειάζεται για να είναι καλά προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε μοναδικό αιτήμα.

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Show More

TAKIS HADJICONSTANTI & YIOS LTD

 
 
 
 

><
1/15

(+357) 99564880

(+357) 23826575

Oroklini, Cyprus

  • facebook

©2016 by TAKIS HADJICONSTANTI & YIOS LTD. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now